تلفن 021 88316704
Show menu

تلفن شبکهمزیت تلفن آی پی تلفن ip آی پی فون Models گوشی ویپ تجهیزات ویپ تلفن ویپ ارزان

آی پی فون در اصطلاح به تلفن هایی گفته می شود که در شبکه ی ویپ (VoIP) به کار گرفته می شوند. این تجهیزات با پشتیبانی از پروتکل SIP ، قابلیت تماس و انتقال صدا و تصویر را بر بستر شبکه ی IP همچون اینترنت، برای کاربران فراهم می سازند.

 

مزیت ها

  • نصب آسان و سریع

IP Phone ها این قابلیت را دارند که به محض اتصال به شبکه، کلیه ی تنظیمات موردنیاز را به صورت خودکار از طریق سانترال تحت شبکه یا همان IPPBX دریافت نمایند. این امر باعث صرفه جویی در زمان و کاهش اشتباهات احتمالی در راه اندازی می شود.

  • عدم نیاز به کابل کشی مجدد

در شرکت ها و سازمان هایی که بنا به نیاز، شبکه داخلی (LAN) وجود دارد، تلفن شبکه را می توان بدون کابل کشی مجدد و با استفاده از همان کابل شبکه ی موجود، بکار گرفت. به همین منظور در تلفن های آی پی، معمولاً دو پورت شبکه تعبیه شده است.

  • بالاترین کیفیت

گوشی ویپ

تماس های تلفنی در سیستم مخابراتی سنتی (PSTN)، بعضاً به دلیل قدیمی بودن زیرساخت ها و مستهلک شدن سیم های تلفن، با نویز و صداهای آزاردهنده همراه بودند. تلفن های تحت شبکه به واسطه ی اینکه سیگنال را به صورت دیجیتال، ارسال و دریافت می کنند، بالاترین کیفیت صدا (HD) و تصویر را به کاربران ارائه می دهند. ضمناً امکان تنظیم خودکار کیفیت، بر اساس میزان پهنای باند شبکه نیز وجود دارد.

  • انعطاف در جابجایی

چنانچه کاربری قصد جابجایی اتاق و نود شبکه خود را داشته باشد، قادر خواهد بود آی پی فون خود را برداشته و در هر نقطه ی دیگری از سازمان، آن را به پورت شبکه متصل نماید؛ بدون اینکه شماره ی داخلی اش یا تنظیمات تلفن، تغییری پیدا کند.

  • امکانات متنوع و کاربردی

امکانات تلفن آنالوگ سنتی نسبت به تلفن ویپ، قابل مقایسه نیستند. تلفن های شبکه ویژگی های نرم افزاری و سخت افزاری شاخصی دارند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهد شد.

 

- دفترچه تلفن، لیست سیاه و گزارش تماس ها

- پاسخگویی چندین شماره ی داخلی با یک تلفن

- کنفرانس صوتی

- انتظار، ارسال و انتقال مکالمه

- نگه داشتن تماس، قطع صدا، پاسخگویی خودکار و تماس مجدد

گوشی voip

- نشانگر وضعیت آزاد یا اشغال بودن داخلی های دیگر (BLF)

- ارسال پیام کوتاه، صندوق صوتی و اطلاع دهنده پیام

- مدیریت تنظیمات از طریق پنل تحت وب

- امکان "مزاحم نشوید" یا DND

- انتخاب ملودی و تن صدای زنگ

- بکارگیری برای اینترکام و پیجینگ

- امکان اتصال هدست به جای گوشی (هندست)

و بسیاری قابلیت های دیگر

 

محدودیت ها

  • وابستگی به شبکه

تلفن های آی پی، نیاز همیشگی به شبکه ی آی پی داشته و در صورت قطعی و بروز اختلال در آن، امکان استفاده از تلفن میسر نیست.

  • وابستگی به برق

تلفن voip ارزان

بر خلاف تلفن های قدیمی که برق مورد نیاز آن ها از طریق کابل مخابراتی دریافت می شد، IP Phone ها برای روشن شدن، می بایست به برق شهری متصل گردند. البته قابلیت مهمی به نام PoE در برخی از تلفن های تحت شبکه تعبیه شده که به وسیله آن تلفن های ویپ قادر خواهند بود برق خود را تنها در بستر کابل شبکه و با اتصال به سوییچ از نوع PoE دریافت نمایند. از طرفی در بسیاری از سازمان ها، برق اضطراری یا همان UPS در نظر گرفته شده است که در این صورت این وابستگی رفع می گردد.

 

انواع تلفن تحت شبکه

  • با سیم

رایج ترین مدل آی پی فون ها، مدل های با سیم هستند که از طریق کابل شبکه و پورت RJ45 به شبکه ی IP متصل می شوند.

  • بی سیم

تلفن های IP بدون سیم، خود دارای دو گونه ی مختلف هستند:

- وای فای (Wi-Fi): هر دستگاه تلفن به صورت مستقل از طریق WiFi به Access Point یا دستگاه وایرلس مادر، به شبکه متصل می شود. از مزیت های آن می توان به امکان جا به جایی راحت برای کاربر اشاره کرد. البته افت سیگنال و اختلال در مکالمه در زمان جا به جایی میان AP ها، از معایب این مدل از تلفن های ویپ به شمار می رود.

تلفن شبکه بی سیم

- دِکت (DECT): این مدل از تلفن های بی سیم، جهت ارتباط از استاندارد DECT بهره می برند؛ به عبارت دیگر ارتباط تلفن ها با دستگاه مادر از طریق DECT برقرار شده و دستگاه مادر از طریق کابل به شبکه متصل می شود. این فناوری، در تعداد اتصال تلفن ها به یک دستگاه مادر و محدوده تحت پوشش، محدودیت دارد.

  • یو اس بی (USB): این مدل از تلفن شبکه از طریق پورت USB به کامپیوتر متصل شده و دیگر نیازی به کابل شبکه ندارند.
  • تلفن نرم افزاری (Softphone): نوع نرم افزاری تلفن های VoIP می باشد که بر روی کامپیوتر و موبایل نصب شده و نیاز به سخت افزار جانبی خاصی ندارند. از مشهورترین سافت فون ها می توان به Zoiper, Eyebeam, Linkus, 3CX و... اشاره نمود.

 

کاربری های مختلف

تلفن های سیپ بنا بر نیاز کاربران مختلف، در مدل های زیر عرضه می شوند:

  • کارشناسی: آی پی فون های ارزان، دارای حداقل امکانات، ویژه ی کارمندان عادی
  • تلفن شبکه تصویری

  • اپراتوری: تلفن های شبکه ویژه ی منشی ها، اپراتورها، کارشناسان مرکز تماس و مسئولین دفتر مدیرعامل که معمولاً نیاز به دسترسی آسان تری به تمامی داخلی ها دارند.
  • مدیریتی: تلفن های ویپ ویژه ی روسا و مدیران شرکت ها و سازمان ها که در وهله اول بسیار شکیل و زیبا بوده و همچنین دارای امکانات منحصربفری نیز هستند.
  • تصویری (ویدیو فون): Video Phone ها جهت برقراری تماس و کنفرانس تصویری بین کاربران یک سازمان یا شرکت مورد استفاده قرار می گیرد.

 

آناتومی

در تصویر زیر، اجزای تشکیل دهنده ی یک گوشی ویپ را ملاحظه می فرمایید:

گوشی voip

 

تجهیزات جانبی

    ip phone ارزان

  • ماژول توسعه: جهت شماره گیری سریع تر به کلیه ی داخلی های سازمان و همچنین مشاهده وضعیت اشغال بودن آنها، می توان از Expansion Module استفاده نمود. البته قبل از تهیه آن باید بررسی شود که تلفن آی پی موجود، قابلیت پشتیبانی از آن را داشته باشد.
  • هدست: در منشی ها و کارشناسان مراکز تماس (کال سنتر) همچون ۱۱۸ با توجه به تعداد تماس ها، نیاز به استفاده از Headset احساس می شود. این تجهیزات شامل گوشی و میکروفون می باشد که روی سر نصب می گردد.

 

تولیدکنندگان

برندهای زیادی در سراسر جهان اقدام به تولید و ارائه ی تلفن IP در رده های مختلف نموده اند که از معتبرترین آنها می توان کمپانی های زیر را نام برد:

قیمت ip phone

 

Akuvox (آکووکس)

Avaya (آوایا)

Cisco (سیسکو)

Mitel (مایتل)

Polycom (پولیکام)

Sangoma (سنگوما)

Snom (اسنوم)

Yealink (یلینک)

 راهنمای خرید تلفن تحت شبکه مناسب

پیام مدیرعامل، به مناسبت سالروز تاسیس شرکت ساعیان ارتباط سالروز تأسیس ساعیان ارتباط را خدمت این خانواده جوان و آینده‌دار تبریک و تهنیت عرض می نمایم. بی شک «ساعیان ارتباط» با در اختیار داشتن سرمایه‌های عظیم به ویژه بهره‌مندی از نیروهای انسانی کارآمد و مجرب، می‌تواند برای تداوم و اعتلای قابلیت‌ های خود در سطح ملی و بین‌المللی حضوری فعال داشته باشد. آرزومندم جایگاه ...
شیوع کرونا در کشور تاکنون سبب شده تا بسیاری از کسب‌ و کارها برای حفظ سلامت تیم‌شان و ادامه فعالیت خود به خانه‌نشینی اجباری و دورکاری تن دهند. کرونا، برای ما چالش‌های بسیاری داشت که دورکاری یکی از آن‌ها بود. زمانی که شما مجبورید دورکار باشید اما همچنان نیاز به تماس تلفنی و دسترسی به داخلی خودتان از شرکت دارید این چالش چندین برابر می‌شود. ... ...
 پس از بررسی موشکافانه نیازمندی‌های ارائه شده و جلسات متعدد با مدیران فنی شرکت توسعه و بهره‌برداری ریلی مپنا، راهکار ادغام سیستم تلفنی سنتی موجود (سانترال پاناسونیک) با سیستم تلفنی نسل جدید از طرف ساعیان ارتباط مطرح گردید که با توجه به امکانات، قابلیت‌ها و در نهایت مقرون به صرفه بودن طرح نهایی، راهکار پیشنهادی تایید و توسط شرکت ساعیان ارتباط، راه‌اندازی و اجرا ...
برخی از مشتریان ما
Andishan
EIED
IAC
Madiran
Mapna
احساس رضایت را با ساعیان ارتباط آینده پیشرو تجربه کنید
آدرس : تهــــران، خیابان مطهـــــری
خیابان اورامان، پلاک ۳۴، واحد ۱۰۴
تلفن‌:‌
۰۲۱   88315442
۰۲۱   ۸۸۳۱۶۷۰۴
۰۲۱   ۸۸۳۱۶۷۱۸
۰۲۱   ۸۸۸۲۶۱۱۷
۰۲۱   ۸۸۳۱۵۳۸۴
[email protected]
arrow-down تماس با ما
کلیه حقوق این وبسایت متعلق به شرکت ساعیان ارتباط آینده پیشرو می‌باشد
scroll to top